Personen bag

Jeg hedder Tina Ipsen og arbejder med videnformidling via uddannelse, udvikling og innovation. Jeg har desuden stor erfaring som facilitator og som kursusleder på både interne og eksterne aktiviteter.

For mig er faglighed og personlig involvering en vigtig nøgle, når der skal løses opgaver. Det er mit mål, at udvikle aktiviteter der får gjort kendt viden til virkelighed i tæt samarbejde med mine kunder. Det er min erfaring, at der på den måde skabes de bedste resultater, da der helt fra begyndelsen tages ejerskab fra kunden.

Jeg er uddannet hospitalslaborant og kemiingeniør, og har siden suppleret min uddannelse med en LIF eksamen samt diverse ledelses- og coaching kurser. Jeg er uddannet projektleder og blev i 2010 IPMA C certificeret projektleder hos Dansk Projektledelse.

Inden jeg startede Prospecta arbejdede jeg 15 år for AstraZeneca, hvor en af mine hovedopgaver har været at fungere som intern rådgiver. Jeg har opnået gode resultater ved at udvikle, drive og implementere forskelligartede projekter i henhold til AstraZenecas forretningsstrategi og kundebehov.

Som eksempel på en videnformidlingsaktivitet, som jeg har haft ansvaret for, kan nævnes ”AstraZeneca kongressen” som henvendte sig til landets praktiserende læger med op mod 1000 deltagere. Desuden var jeg de sidste år en del af Det Danske Management Team.

Klart mål – klar plan, sikrer jeg ved et tæt samarbejde med mine kunder. Det er min erfaring, at der hvor der bliver skabt motivation, energi og medinddragelse helt fra start, er de projekter der giver den største værdi og de mest tilfredse kunder.

Qua dette arbejde, har jeg gennem de sidste mange år skabt mig et stort fagligt netværk. For mig er disse netværk uundværlige, når jeg skal sikre, at der udvikles innovative videnformidlingsaktiviteter til landets sundhedspersoner og erhvervsfolk.